[Afisz. Incipit:] Wojewódzki Zarząd Kin zaprasza na Filmowy Coctail Sylwestrowy ... w kinie Leningrad Gdańsk ... w kinie Warszawa Gdynia ... w kinie Polonia Sopot ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wydarzeniu 31.12.1966 r.