Exlibris Centralna Biblioteka Rolnicza Jakubowski. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1968)
W ramce kłosy zboża. Wzdłuż wszystkich boków powtarzający się napis: Exlibris Centralna Bibliotewka Rolnicza. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.