[Afisz. Incipit] Zasadnicza Szkoła Odzieżowa w Gdańsku-Wrzeszczu ... ogłasza zapisy do klas pierwszych ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujacy o zapisach do szkoły.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne