[Afisz teatralny. Incipit:] W każdą niedzielę i święto o godz. 16.30 przedstawienia dla dzieci / Teatr Łątek. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniach w Teatrze Łątek we Wrzeszczu al. Grunwaldzka 16.