Passions-Gesanggottesdienst. ([s.n., 1918)
Program koncertu wraz z tekstami pieśni, który odbył się w Gdańsku w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 17 kwietnia 1918 r.