Umowy i formularze dla każdego październik 2006. (Grupa Wydawnicza INFOR S.A., 2006)
Zawiera kilkaset najbardziej przydatnych umów i formularzy wraz z fachowymi komentarzami oraz instrukcjami, dotyczącymi ich wypełniania lub przygotowywania.