Dr. Anna Lerperger Ex Libris / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) ([wydawca nieznany], 1978)
Na leżących książkach z napisem na krawędzi: Ex Libris i datą [19]78 stoi ekspres do kawy z napisem: Dr. Anna Lerperger, obok siedzi naga kobieta. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.