Ulica Na Piaskach - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia ulicę Na Piaskach, widok z ulicy Elżbietańskiej, znad kanału Raduni w kierunku kościoła św. Katarzyny, około 1988 r.
Autor i tytuł ołówkiem na rewersie. Data według przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościół św. Katarzyny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Lata osiemdziesiąte (dwudziesty wiek) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie