Świątek I - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk], 1964)
Przedstawia kawałek drewna z widocznym rysunkiem słojów, z wpisaną postacią ludzką.
U dołu kompozycji ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 1/12, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.