X wieków Gdańska. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1965)
Plakat z widokiem na zabytki Głównego Miasta na niebieskim tle. Napis na polskiej fladze.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne