[Afisz. Incipit] W związku z III. Światowym Zlotem Młodzieży Demokratycznej ... Koło Sportowe "Stal"-Elbląg ... urządza wyścig kolarski ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wyścigu w Elblągu 08.07.1951 r.