Niech się święci 1-szy maja! ([Gdynia : s.n., 1947)
Afisz propagandowy zachęcający do udziału w obchodach 1 maja.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty