Zgromadzenie publiczne na temat "Nasze stanowisko wobec wyborów" / Polska Partia Robotnicza Komitet Dzielnicowy Grabówek-Chylonia. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o zgromadzeniu, które miało miesjce w Chyloni (Gdynia) 24.03.1946 r.