[Ulotka. Incipit:] Niezależna Grupa Polityczna - informacja ... / Niezależna Grupa Polityczna. (Wydawnictwo Niezależnej Grupy Politycznej, 1979)
Ulotka informująca o celach Niezależnej Grupy Politycznej.