[Ulotka. Incipit:] Niezależna Grupa Polityczna - informacja ... - Niezależna Grupa Polityczna; Niezależna Grupa Polityczna. Wydawnictwo (Sopot : Wydawnictwo Niezależnej Grupy Politycznej, 1979)
Ulotka informująca o celach Niezależnej Grupy Politycznej.
Keywords: Niezależna Grupa Polityczna -- druki ulotne; Opozycja polityczna -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.