Ex Libris Jun Bordas Ferenc - Bordás, Ferenc (1911-1982).; Bordas, Ferenc (1981)
Przedstawia arenę cyrkową ze słoniem, małpą na linie oraz żonglerem, treserem, muzykiem i klaunem. Wzdłuż lewej i górnej krawędzi napis: Ex Libris Jun Bordas Ferenc.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem autora. Data na podstawie działalności artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w