Ex libris roberta znajomskiego - Znajomski, Robert (1968-2021). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2014)
Ryba płwająca w wodzie, napis u góry: ex libris, u dołu: roberta znajomskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.