Dr. Juan Catasus Estiarte. - Estiarte i Samsó, Joan (1901-1986) (1950)
W gotyckim wnętrzu chory leżący na łóżku i siedzący przy nim mężczyzna, obok modląca się zakonnica, u dołu napis: Dr. Juan Catasus. Sygn. aut. w obrębie kompoz.