Danzig Jopengasse mit Blick auf Frauenkirche. ([S.l. : s.n., 1905)
Przedstawia ul. Piwną, ujęcie w kierunku Kościoła Mariackiego, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe