Ex Libris Galambos f. / [Arisztid Nagy]. - Nagy, Arisztid (1924-1974) (1964)
Przedstawia wielkie pióro zanurzone w kałamarzu, wyżej sterta książek, obok postać mężczyzny trzymającego pióro, u dołu napis: Ex Libris Galambos f. W obrębie kompoz. nr -5.