[Afisz. Incipit:] Objazdowy Teatr Lalek "Kącik" baśń na motywach staro-greckich Jerzego Kaliby "Złoto króla Megamona" sztuka w trzech aktach ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria i scenografia Stefan Giełdon.