[Afisz. Incipit:] Objazdowy Teatr Lalek "Kącik" baśń na motywach staro-greckich Jerzego Kaliby "Złoto króla Megamona" sztuka w trzech aktach ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria i scenografia Stefan Giełdon.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Zespoły teatralne; Malbork (woj. pomorskie); Afisz