Tym co odeszli / Paweł Snarski. - Snarski, Paweł (1941-1986) (1982)
Przedstawia sylwetki gdańskich kościołów i Pomnik Poległych Stoczniowców. Nad nimi unoszą się dwie duże postaci aniołów lub świętych.