Tym co odeszli - Snarski, Paweł (1941-1986). ([Gdańsk], 1982)
Przedstawia sylwetki gdańskich kościołów i Pomnik Poległych Stoczniowców. Nad nimi unoszą się dwie duże postaci aniołów lub świętych.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce