Wolność dla więźniów politycznych ([S.l. : s.n., 1981)
Plakat z powielacza, protest przeciw uwięzieniu - Leszka Moczulskiegi, Wojciecha Ziembińskiego, Tadeusza Stańskiego, Zygmunta Goławskiego, Tadeusza Jańdziszała, Krzysztofa Bzydla, Jerzego Syckuta.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.