III Tydzień Ligi Lotniczej. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz z porgramem uroczystości, które miały miejsce na lotnisku we Wrzeszczu 30.05-5.06.1949 r.
Keywords: Porty lotnicze -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Lotnictwo -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne