[Plebania kościoła Mariackiego w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia plebanię kościoła Mariackiego od dziedzińca, ok. 1900 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia i Fot. Gd., miejsce, data i aut. odb. wg inwentarza.
Fot. Gd.