[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie Rozp. Min. Zdrowia z dnia 11 lipca 1947 r. ... / Henryk Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obowiązkowych szczepieniach ochronnych dla roczników od 1890 do 1945 w terminie od 1 czerwca do 1 lipca 1950 r.