[Afisz. Incipit] Odczyt pt. Żołnierz a Nowa Polska ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o odczycie 15.01.1947 r. w Tetarze Miejskim. Głosił: Henryk Aratyn.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.