Zarządzenie nr 58 Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 7 listopada 1966 r. w sprawie ustanowienia na obszarze województwa gdańskiego rejonów produkcji sadzenia ziemniaka / Piotr Stolarek. - Stolarek, Piotr (1908-1976) (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1966)
Afisz z tekstem zarządzenia.