Zarządzenie nr 58 Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 7 listopada 1966 r. w sprawie ustanowienia na obszarze województwa gdańskiego rejonów produkcji sadzenia ziemniaka - Stolarek, Piotr (1908-1976).; Województwo Gdańskie (Polska). Wojewódzka Rada Narodowa. Prezydium (Gdańsk : Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1966)
Afisz z tekstem zarządzenia.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła