Spezial=Angebot Nr. 74a : abgelagerter, preiswerter Bordeux=u. Burgunderweine / R. Denzer Danzig. (s.n., 1928)
Cennik ze specjalną ofertą przedwojennej, gdańskiej winiarni R. Denzer Danzig z siedzibą na Hundegasse No. 81 (Ogarna) i Langermarkt No. 16 (Długi Targ).