[Afisz. Incipit] Baczność!!! Dnia 26 maja 1947 r. ... odbędzie się Majówka ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujacy o zabawie w elbląskim ogrodzie przy ul. Długiej 35.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.