Duch uświęcenia i radości na świeckiej drodze życia w nauczaniu świętego Franciszka Salezego / Irena Cywińska. - Cywińska, Irena (teologia)
1. Humanizm św. Franciszka Salezego. 2. Świętość. 3. Uświęcenie i radość.