[Afisz teatralny] Edmund Morris - Drewniana miska : Sztuka w dwóch aktach czterech obrazach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1963)
Afisz informujący o premierze w maju 1963 r. Reżyseria Zbigniew Sawan, scenografia Jerzy Kałucki.