Zarządzenie 4. = 4. Ạnordnung. (Gdynia : Pełnomocnik Naczelnika Administracji Cywilnej dla miasta Gdyni, 1939)
Afisz z tekstem rozporządzenia z 18 września 1939 r.
Tekst równol. w jęz. pol. i niem.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła