[Afisz teatralny. Incipit] Objazdowy Teatr Rewiowy ... wystawia rewię ... p.t. Z humorem naprzód z udziałem ulubieńców Warszawy ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wydarzeniu.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- 1945-1970.; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.