[Afisz. Incipit] W 4-tą rocznicę wyzywolenia Lęborka z pod jarzma hitlerowskego odbędzie się dnia 10 marca 1949 roku ... Akademia ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akademii w sali Liceum Pedagogicznego.