Ex Libris Marie Marguerite Louiton Fahe. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1964)
Przedstawia stojącą postać trzymającą otwartą dużą księgę. U dołu napis: Ex Libris Marie Marguerite Louiton. U góry w obrębie kompozycji sygn. aut. FAHE.