Ex Libris Marie Marguerite Louiton - Feilhauer, Henryk (1942-1999).; Louiton, Marie Marguerite ([S.l., 1964)
Przedstawia stojącą postać trzymającą otwartą dużą księgę. U dołu napis: Ex Libris Marie Marguerite Louiton. U góry w obrębie kompozycji sygn. aut. FAHE.
Na odwrocie nazwisko autora, data i symbol techniki graf.