[Afisz. Incipit] Sopocki Klub Pisarzy i Przyjaciół Książki "Brodwino" oraz Miejska Biblioteka Publiczna w Sopocie zapraszają na IV Sopocką Wiosnę Literacką '98 / Miejska Biblioteka Publiczna w Sopocie, Sopocki Klub Pisarzy i Przyjaciół Książki "Brodwino". ([wydawca nieznany], 1998)
Afisz z programem spotkań.