[Afisz. Incipit] Dnia 27 października r.b. (niedziela) w Sopocie odbędą się uroczystości ... / Polski Związek Zachodni w Sopocie. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem uroczystości z okazji 25-lecia Polskiego Związku Zachodniego.