Eucharystia "miejscem" kultu i doświadczania miłosierdzia Bożego / Stanisław T. Zarzycki. - Zarzycki, Stanisław T. (1955- ).
Słowa kluczowe: kult, Eucharystia, doświadczenie chrześcijańskie, Miłosierdzie Boże, doświadczenie Bożego Miłosierdzia.