Eucharystia "miejscem" kultu i doświadczania miłosierdzia Bożego - Zarzycki, Stanisław T. (1955- ). (2018)
Słowa kluczowe: kult, Eucharystia, doświadczenie chrześcijańskie, Miłosierdzie Boże, doświadczenie Bożego Miłosierdzia.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 175-176.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Eucharystia -- Kościół katolicki; Bóg -- miłosierdzie -- Kościół katolicki