[Afisz. Incipit] Rejestracja wszystkich muzyków na terenie miasta Elbląga ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji muzyków zawodowych oraz muzyków amatorów w terminie 22.11-10.12.1947 r. w lokalu Szkoły Muzycznej przy ul. Szopena 26.