Gut Angezogen... / Heinrich Konzack. - Konzack, Heinrich (s.n., 1927)
Katalog z ofertą handlową na jesień-zimę 1927/1928 przedwojennego, gdańskiego krawca ; do 1930 r. zakład znajdował się na Lang Markt 9 (Długi Targ).