Wystawa plastyki : twórczość: amatorska, zawodowa, fotografika, książka radziecka. ([wydawca nieznany], 1951)
Plakat wystawy w Zbrojowni gdańskiej 4-24.11.1951 r. Na obrazie: flagi polska i radziecka w palecie malarskiej na niebieskim tle.