Im Schützengraben - Verlag M. B. L. ([S. l. : M. B. L., 1914)
Przedstawia żołnierzy niemieckich w okopach podczas I wojny światowej.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- Niemcy -- 1900-1945.