[Konkurs "Przyjaciele naszego dzieciństwa"] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia wręczanie nagród za konkurs "Przyjaciele naszego dzieciństwa" w ramach III Czytelniczego Sympozjum Dziecięcego, 1979 r.