Amsterdam rano - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1957)
Przedstawia ruch na kanale i kamieniczki nad brzegiem kanału.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.